Наближава 8 март, а  децата от всички възрасти търсят подарък

...
Наближава 8 март, а  децата от всички възрасти търсят подарък
Коментари Харесай

Наближава 8 март, с какво да изненадаме мамите си

Наближава 8 март, а  децата от всички възрасти търсят подарък за обичаната си майка. Ето няколко идеи и за възрастни и деца, които ще помогнат да изберете какво да купите за празника, както и рекомендации и препоръки за тези, които желаят да създадат автентичен подарък за  празника със личните си ръце.

Осми март - това е обичаният празник на дамите. Мама е първата жена, на която честитим Женския празник, и единствената, която продължаваме да поздравяваме през целия си живот. Разбира се, за всяка майка най-важно е вниманието, само че не би трябвало да се ограничаваме единствено с позвъняване или с букет цветя – един дребен подарък дълго време ще топли майчиното сърце.

Да създадем дарове за обичаната си майка със своите ръце- това е най- прелестната изненада. Не е трудно да се създадат красиви свещи от елементарни парафинови свещи – единствено би трябвало да прибавим в суровината ароматизатори, багра, сухи цветя, мидички и кафе на зърна. Най-лесно е да излеем свещта в една чаша за чай или кафе – в този случай няма да би трябвало да мислим за формата или пък за краищата.

Не доста по-трудно е сами да създадем истински свещници, като вземем за основа железни кутии от консервиран грах или царевица. Ако ги боядисаме навън с черна багра, а по-късно създадем шарка от дребни дупчици, ще се получи един прелестен подарък. Също толкоз хубави се получават свещниците от стъклени чаши, с налепени върху тях транспарантни копчета.

На мама може да подарим и дръжка за горещи неща, ръчно ушита и потребна във всяка кухня. Освен дръжка, можем да ушием и възглавничка за игли, декоративна възглавничка за диван, козметичка, чантичка за очила или органайзер с джобчета за дребни предмети.

Към всеки подарък наложително е належащо да се прибавят и топли думи, по тази причина изберете хубава приветствена картичка и красиво благопожелание или стихотворение за 8 март с цел да завършите уместно поздравлението за мама!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР